Snowcrossin Suomen mestaruussarja ja MTV aloittavat yhteistyön

Snowcrossin Suomen mestaruussarja ja MTV aloittavat yhteistyön

Moottorikelkkailun snowcrossin Suomen mestaruussarja sekä televisioyhtiö MTV Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä kauden 2021 SM-osakilpailut esitetään koostelähetyksinä MTV:n julkaisualustoilla.

Suomen Moottoriliitto ry:n (SML) alainen, neljänä viikonloppuna järjestettävä SML SM-Snowcross -sarja on tällä kaudella katsottavissa MTV:n eri julkaisualustoilla kuten TV-kanavilla, internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Jokaisesta osakilpailuviikonlopusta tuotetaan 43-minuuttinen, selostettu koostelähetys SM-luokista, joka julkaistaan jälkilähetyksinä. Lähetysten aikataulut ja esityskanavat julkaistaan myöhemmin.

Lisäksi SML SM-Snowcross -sarja toteuttaa SM-osakilpailuviikonlopuista suorat videolähetykset, jotka ovat katsottavissa SM-sarjan sosiaalisen median kanavissa. Live-lähetysten kautta voi seurata kumpaakin kilpailupäivää karsintalähdöistä finaaleihin saakka.

SML SM-Snowcross -sarja starttasi maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-7.3. Kokkolassa. Kauden avauskilpailun tiedotteet ja live-lähetykset löydät esimerkiksi sarjan nettisivulta: sm-snowcross.fi.

Koronaviruspandemiatilanne voi vaikuttaa snowcrossin SM-osakilpailujen järjestämiseen. Suomen valtio on määritellyt sulkuajaksi 8.-28. maaliskuuta, jona aikana voimassa ovat Olympiakomitean toiminnan suositukset. Suositusten mukaisesti Suomen Moottoriliiton alaisten lajien SM-tason kilpailut voidaan järjestää ilman yleisöä ja sillä edellytyksellä, että tapahtuman järjestäjä ja paikalliset viranomaiset yhteistyössä paikkakunnan tartuntatautiyksikön kanssa niin yhteisesti linjaavat.

SML SM-Snowcross -kilpailukalenteri 2021
6.-7.3. Kokkola
20.-21.3. Tornio
17.-18.4. Paljakka
24.-25.4. Olos


SML SM-Snowcross 2021